2145891-s-executives-brainstorming-ideas

360Indicator™ – personprofil och lärandeindikator

Bakgrund

360Indicator™ är utvecklat i Danmark och används av företag som LEGO, Coloplast, Leo Pharma och flera kommuner – som ledningsverktyg, i grupprocesser i samarbetsutveckling och i kommunikationsförbättring.

360Indicator™ skiljer sig från andra Enneagram-tests och de vanliga personlighetstests på marknaden genom att erbjuda dig möjlighet att båda lära känna din egen personlighet på djupet, och din utvecklingspotential och samtidigt få utförlig kunskap om de andra Enneagram-typerna.

 

Så funkar 360Indicator™

Första delen av indikatorn presenterar en Enneagramtyp i taget; du får läsa om varje typs psykologi och typiska drag, hur varje typ bidrar och hur varje typ ändrar tanke- och beteendemönster i stressade respektive trygga situationer. Andra delen visar på likheter och skillnader mellan tre typer i taget. Du blir här ombedd att indikera i vilken typ du mest känner igen dig. Samtidigt får du information om de andra typerna. 360Indicator är ett datorbaserat verktyg.

När du har fyllt i din profil får du en utförlig rapport med förslag på hur du kan utveckla dig inom ledarskap, samarbete och kommunikation sam tillgång till grundliga beskrivningar av alla 9 Enneagram-typerna.

För info och intresseanmälan; använd kontaktformuläret eller ring 0709 -22 44 95

Dela: