Om Renée Olsson

”När människor växer och utvecklas och finner sin inneboende kraft och livsglädje både i relation till sig själva och i mötet med andra, då upplever jag en enorm meningsfullhet och glädje i mitt arbete som coach och konsult.”

Bakgrund

När jag 1997 såg rubriken i GP för en helgkurs i Psykosyntes, då väcktes en längtan om större djup och meningsfullhet i mitt liv.

Från den dagen blev livet annorlunda. Efter många kurser i Psykosyntes vågade jag till slut säga upp mig från mitt jobb som controller på Esab. Jag kände starkt att det är ”nu eller aldrig”. Ett val jag aldrig ångrat. Psykosyntes handlar om att bli den man i grunden är ämnad att vara. Att ta sin längtan på allvar och använda sin personliga vilja som en hjälp att nå sina mål är en central del i denna psykologi.

Jag är i grunden civilekonom och har arbetat i näringslivet i 15 år. Dels på bank och dels på Esab, ett stort internationellt industriföretag.

Inriktning

Sedan år 2007 är jag diplomerad psykosyntesterapeut från Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Jag är också diplomerad organisationscoach (år 2008) en utbildning som jag gått hos Helena Wennerhill på Viva Coaching. Jag har även gått många kurser och utbildningar i Imago Relationsterapi på Svenska Imagoinstitutet. Jag har arbetat i egen regi under många år med samtalsterapi och coaching, både med enskilda, par och grupper.

De senaste åren har jag varit anställd i olika företag som jobbcoach, på Adecco, Academicum, Medborgarskolan och Hermods.

Min inriktning idag är att genom Coaching och samtalsstöd möta dig och det du står inför. Det kan vara att stärka din självkänsla, ditt självförtroende, att hantera och gå igenom förändringar, att du bättre skall kunna hantera svårigheter i livet, bli bättre på att kommunicera och hantera dina relationer, att du utvecklas i din roll som ledare eller vill du kanske byta jobb/ göra karriär och behöver stöd i den processen.

Varmt välkommen att höra av dig!

Boka tid genom att ringa, maila eller använd kontaktformuläret.

Dela: