Personlig Coaching & Samtalsstöd

Vill du få hjälp med att skapa nya perspektiv och hitta en ny väg framåt i livet?

Om du väljer att gå i Personlig Coaching & Samtalsstöd så handlar det om att du själv egentligen är experten på ditt eget liv, men för att hitta svaren och lösningarna så behöver man ibland hjälp i den processen. ”Allt verkligt liv är möte” som Martin Buber (dialogfilosof) säger i sin bok ”Jag och Du” – i mötet blir vi till och kan se på oss själva, våra bekymmer och drömmar med nya ögon.

Med stöd av det Coachande förhållningssättet, Psykosyntes och Imago Relationsterapi möter jag dig och det du kommer med. Det kan handla om att vilja stärka sin självkänsla, självförtroende, att hantera förändringar och svårigheter i livet, att bli bättre på att kommunicera och hantera sina relationer eller vill du kanske byta jobb/karriär och behöver stöd i den processen.

Det coachande förhållningssättet

Arbetet går ut på att inspirera till lärande och utveckling och att få nya perspektiv. När vi kan se möjligheter och hitta nya lösningar istället för att fastna i problem. Coaching bygger på en positiv människosyn. Att coacha innebär att sätta sin egen agenda åt sidan, att vara lösningsorienterad och se potentialen hos den som blir coachad. Processen drivs framåt genom ett aktivt lyssnande, frågor och tydlig feedback. Det syftar till att den som blir coachad skall hitta sina egna svar och strategier för att nå sina mål.

Du är välkommen att höra av dig genom att ringa, maila eller använda kontaktformuläret.

Första samtalet kostar 500 kr.
Priser därefter: 850 kr för 60 min.

Dela: